30 травня 2011
Звернення Миколаївської міської організації ВО "Свобода" до місцевого керівництва Партії регіонів щодо приводу компанії з встановлення в місті дитмайданчиків

Восени 2011 року, в м. Миколаєві, безпосередньо перед виборами до місцевих рад, проводилося встановлення дитячих майданчиків. Акція проводилася гучно, в стислі терміни. Майданчики відкривали найвідоміші члени Партії регіонів Миколаївської області. Після виборів ця подія якось заглухла, хоча через засоби масової інформації повідомлялося, що буде продовження.

Будь-якого небайдужого миколаївця турбують питання, які було б неважко висвітлити в місцевих ЗМІ:

1. Чому багато майданчиків встановлено поблизу трамвайних шляхів та доріг з інтенсивним рухом, так званих "видних місцях", а не в середині дворів житлових будинків, де дітям було би безпечніше та й загазованість менша?

2. Які плани у Партії регіонів щодо встановлення майданчиків на 2011 рік? Скільки майданчиків, графік встановлення, вартість одного майданчику? Хто це буде фінансувати? Якщо не таємниця, то хто спонсори?

Павло Юрлов Голова Миколаївської обласної організації ВО "Свобода"